MERAM REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2023-2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI MERKEZ KOMİSYON TOPLANTISI

Meram Rehberlik ve Araştırma Merkezi, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Sene Başı Merkez Komisyon Toplantısını: Kurum Müdürümüz Latif OĞUR başkanlığında aşağıda bulunan gündem maddelerini görüşmek üzere toplandı. Eğitim ve öğretim yılı boyunca işbirliği ve koordinasyonun her alanda sağlanması, yapılacak çalışmaların önleyici tedbirlerin daima göz önünde bulundurularak, kuruma müracaat eden bireylerin; bilişsel, duyuşsal, psikomotor ve sosyal alanda bireylerin menfaatine olabilecek usul ve esaslara göre öğrenci kişilik hizmetleri kapsamında yöntem ve tekniklerin işe koşulacağı perspektifiyle verimli bir toplantı gerçekleştirildi.

T.C.

MERAM KAYMAKAMLIĞI

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

Meram Rehberlik ve Araştırma Merkezi