Latif OĞUR - Kurum Müdürü

1977 yılında Ağrı´da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ağrı´da tamamladı. Lisans öğrenimini Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü, Eğitim Programları ve Öğretimi Anabilim Dalın´da,  Yüksek Lisans öğrenimini Konya Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği İş Sağlığı Programından tamamladı. 2002 yılında Rize Zehra Usta Eğitim Uygulama ve İş Eğitimi  Merkezi´nde göreve başladı. 2004 yılında Iğdır Rehberlik ve Araştırma Merkezine atandı. Sırasıyla Iğdır Anadolu Öğretmen Lisesi, Iğdır Tuzluca Gaziler Anadolu Öğretmen Lisesinde Öğretmenlik Meslek Bilgisi Dersleri Öğretmenliği, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık görevlerinden sonra yönetici olarak Iğdır Anadolu Öğretmen Lisesinde Müdür Yardımcısı, Gaziler Anadolu Öğretmen Lisesi ile Iğdır Mehmet Murat İşler Sosyal Bilimler Lisesinde Okul Müdürü olarak görev yaptı. 2014-2018 yılları arasında Iğdır Tuzluca İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı. Konya Selçuklu Mustafa Bülbül Ortaokulunda Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık görevinde bulundu. 07.09.2021 tarihinde  Meram Rehberlik ve Araştırma Merkezi´ne Kurum Müdürü olarak ataması yapıldı. Evli ve üç çocuk babasıdır.